Házirend

Zöld Orom Vendégház – Békésszentandrás

Kedves Vendégeink!
A házirend a vendégházban tartózkodó valamennyi vendégre vonatkozik, kérjük a szabályok betartását!

Bejelentkezés/kijelentkezés:
A szálláshely elfoglalása az érkezés napján délután 14 órától 20 óráig lehetséges. A tulajdonos nem a vendégház területén lakik, ezért érkezés előtt 1 órával kérnénk telefonon értesíteni.
A szálláshely elhagyása a távozás napján délelőtt 10 óráig történik.

Fizetés:
A szállásfoglalás véglegesítéséhez 30 % előleg befizetést kérünk a megadott bankszámlaszámra. A fennmaradó szállásdíjat és idegenforgalmi adót megérkezéskor kérjük kifizetni készpénzben vagy számlaszámra történő átutalással. (SZÉP-kártya elfogadás folyamatban.) Mivel az ár és foglalás a teljes házra vonatkozik, így a számlát csak egy fő részére tudjuk kiállítani. Szobánkénti bontásra nincs lehetőség.
Ha bármilyen okból az előre lefoglalt időszak vége előtt távozik a szállásról, nem áll módunkban a szállásdíjat visszafizetni.

Az udvar és az épület:
Távozáskor a kaput és a házat kérjük minden esetben bezárni. Különösen ügyelve az ablakokra, valamint az elektromos berendezéseket, légkondicionálót ne hagyják bekapcsolva.

Vagyontárgyaikban bekövetkezett károkért, személyes tárgyak eltűnéséért nem tudunk felelősséget vállalni.
Kérjük, a kulcsokra nagyon vigyázzanak! 
Amennyiben mégis elveszik, haladéktalanul tájékoztassák a szállásadót!

A parton gyermek csak szülői felügyelettel illetve úszni nem tudó személy csak saját felelősségére tartózkodhat. Az esetleges balesetekért nem vállalunk felelősséget!

Tárgyak, berendezések:
A házban lévő eszközöket kérjük, rendeltetésszerűen használják. A szállás területén okozott kárt a károkozó köteles megtéríteni!

Kenu: Kenut az vezethet, aki: 14. életévét betöltötte, úszni tud, a vezetésben kellő gyakorlattal rendelkezik, ismeri az 57/2011. (XI. 22.) NFM rendelettel közzétett Hajózási Szabályzat rendelkezéseit és az igénybe vett vízterület sajátosságait. Ha több személy tartózkodik a kenuban, indulás előtt legalább a 16. életévét betöltött vezetőt kell kijelölni. Kenuval a parttól vagy más kikötőhelyről elindulni, és menetirányt változtatni akkor szabad, ha az a vízi közlekedés más résztvevőit nem zavarja, és vízben tartózkodó személyt nem veszélyeztet. A kenut maximum 4 személy használhatja. A kenuban tartózkodó, úszni nem tudó, valamint 14. évnél fiatalabb személy köteles mentőmellényt viselni.

Hinta, csúszda: 2-8 éves gyermekek használhatják szülői felügyelettel.
Amennyiben bármilyen hibát, problémát észlelnek a berendezéseken, eszközökön, kérem, azonnal jelezzék.

Takarítás:
A vendégházat vendégeink tisztán veszik át. Ott tartózkodásuk alatt a tisztaságról maguknak kell gondoskodniuk. Egy hétnél hosszabb tartózkodás esetén egy alkalommal takarítást, ágyneműcserét és törölköző cserét biztosítunk

Dohányzás:
Az épületben dohányozni TILOS! Csak a kijelölt helyeken szabad. Megkérjük dohányzó vendégeinket, hogy a tisztaság fenntartása érdekében az udvaron a csikkeket ne szórják el!
A szálláshelyen 18 éven aluli vendég szeszesitalt nem fogyaszthat, nem dohányozhat.

Szemét elhelyezése, kezelése:
Kérjük a szemetet lehetőség szerint szelektíven gyűjteni az arra kijelölt hulladékgyűjtő edényekben. Arra kérnénk Önöket, hogy a háztartási hulladékot, a műanyag/üveg hulladékot, valamint a bio hulladékot külön kezeljék. A szemetesekbe minden esetben tegyenek zsákot (konyhaszekrényben található). Amennyiben az itt tartózkodásuk alatt a szemetesek megtelnek, kérjük értelemszerűen nagy szemeteskukákba ürítsék.
Ügyeljenek környezetünk tisztaságára.

Étkezés:
A vendégház jól felszerelt benti konyhával rendelkezik. A vendégek saját magukról gondoskodnak. Főzésre villanytűzhely áll rendelkezésre. Kérjük, a szobákban ne étkezzenek. Ezt a konyhában,kertben tegyék. Reggelit előző nap 17 óráig a www.falusifalatok.hu honlapról igényelhetnek egyedi igényeik szerint, de választhatnak a „dobozok” menüpont alatt megtalálható különböző csomagajánlataikból is.

Tűzrakás:
Szalonnasütéshez, bográcsozáshoz, tárcsázáshoz ingyen tűzifát biztosítjuk. Tűzrakás csak az arra kijelölt helyen lehetséges a tűzvédelmi szabályok betartásával. Soha ne hagyja ott az égő tűzteret, mindig legyen kéznél oltóanyag.

Horgászat:
Horgászati lehetőség napi-, heti-, éves jegy váltása esetén biztosított, az országos horgászrend betartásával.(Érvényes horgászjeggyel!) A hal pucolása csak a vízpart felöli kerítés és a vízpart között kijelölt helyen lehetséges.

Háziállat:
Háziállatnak a házban tartózkodnia TILOS. Erre az udvaron van lehetőség a rend és tisztaság fenntartása mellett. A háziállat után az ürüléket kérnénk összeszedni.

Egyéb:
A környező házak lakóira és nyaralóira való tekintettel 22.00 óra után kérjük a zaj mellőzését.
A mellékhelyiségeket kérjük rendeltetésszerűen használják, a lefolyókba tilos olyan anyagokat dobni, ami dugulást okozhat!

Gépkocsikkal az udvaron kijelölt parkolóhelyre álljanak.
A tulajdonos fenntartja a jogot, hogy a botrányosan viselkedő, a házirendet be nem tartó vendégeket nem fogadja, illetve a vendégházból azonnal eltávolítja.


Megértéseteket és szíves együttműködéseteket köszönjük!

Köszönjük, hogy végigolvastad!
Bármikor eléred itt a weboldalon és a vendégházaban is kinyomtatott formában.

Kérdésed van?

Évi segítségedre lesz!

Hogyan tudod lefoglalni?

Telefonon vagy akár itt a weboldalon keresztül is el tudod küldeni foglalásodat.

Zöld Orom Vendégház

5561 Békésszentandrás,
Siratói üdülősor 52.

© Minden jog fenntartva – Zöld Orom Vendégház

Itt is megtalálod:

TitkosSzoba Production