Érdekel a mi Sztorink?

Mindig is szerettünk utazni a családdal. Szállásfoglalásnál azt vettük észre, hogy idővel egyre hangsúlyosabbá válik a kényelem és a természet közelsége mellett a közvetlen fogadtatás és a családias hangulat.

Ha lehetőségünk adódott, kerestük a faházakat az aprócska hegyi falukban, a személytelen szállodák helyett pedig mindig a barátságos panziókat részesítettük előnyben.

Háromgyermekes családként tudjuk, milyen meghatározó az a néhány nap, amit a szülők és a gyerekek együtt tölthetnek. Erre a rövid időre koncentrálódik a pihenés a kikapcsolódás, ellenben az itt szerzett élmények még sokáig feltöltődést és visszatérő beszédtémát jelentenek a mindennapi rohanásban.

Arra is rájöttünk, hogy mindehhez alig néhány hozzávaló szükséges: vízpart, nyugalom, ébresztőóra nélküli végtelenített idő, finom falatok és néhány emlékezetes program.

Az utóbbit az életünkben a szabadulószobák és kalandtúrák jelentik, amelyekkel hat éve foglalkozunk Szarvason.

Ízelítőként a Zöld Oromban is berendeztünk egy „Mini szabadulószobát”, amellyel vendégeinknek kedveskedünk, illetve egy játék és könyvsarokkal várunk benneteket az egyik szobánkban.

A vendégház 4+2 férőhelyének köszönhetően párok, kis és nagycsaládok is megtalálják nálunk a nyugalmat. Bízunk benne, hogy a mocsári cirprus árnyékában elköltött reggeli, a Holt-Körös kenuval történő felfedezése és házikó romantikája visszacsempészi azt a hangulatot, amit a róla elnevezett sorozatban Anne-nek otthona, a Zöld Orom jelentett.

Láttad már a Vendégház Fotóit?

Hogyan tudod lefoglalni?

Kérdésed van?

Évi segítségedre lesz!

Hogyan tudod lefoglalni?

Telefonon vagy akár itt a weboldalon keresztül is el tudod küldeni foglalásodat.

Zöld Orom Vendégház

5561 Békésszentandrás,
Siratói üdülősor 52.

© Minden jog fenntartva – Zöld Orom Vendégház

Itt is megtalálod:

TitkosSzoba Production