Legfrissebb híreink

Titkok, rejtélyek, zárak, lakatok őrzik a szabadulás titkát

Zárak, lakatok, logikai feladványok és ügyességi feladatok között kell eligazodnod, hogy megfejtsd a kert titkát, vagy kiszabadulj az idő fogságából.

Egyetlen ellenfeled az egyre sürgetőbben ketyegő idő, amelyből összesen 60 perc áll rendelkezésedre. Megfelelő elszántsággal és egy összetartó csapattal azonban minden akadály időben legyőzhető. Fontos, hogy semmi se kerülje el a figyelmed, hiszen a termekben szinte minden tárgy jelentőséggel bír. Minden fantáziádra és sok-sok kreativitásra lesz szükséged, mert a kijárathoz vezető út számos talánnyal van kikövezve. A játék végén azonban remélhetőleg összeáll az apró láncszemekből felépített kép, és kiderítheted, mi volt a molnár utókornak szánt üzenete.

Mi több, egyúttal megtalálhatod a végső ajtót nyitó egyetlen kulcsot.

Kérdés, hogy vállalod-e kihívást? És ha igen, kijutsz-e a zárak és lakatok útvesztőjéből?

További részletekért kattints a kerettörténet vagy a GYIK elnevezésű rovatunkra!

Impresszum

A domainnév tulajdonosa: Hegedűs Éva

Tartalomfelelős: Tessedik Sámuel Múzeum és Szárazmalom, 5540, Szarvas, Vajda Péter u. 1.

E-mail cím: info@titkosszoba.hu

Telefon: 06-70-547-2986

Az oldalon megjelenő mindennemű tartalom további felhasználása kizárólag üzemeltető és tartalomfelelős együttes előzetes, írásbeli engedélyével lehetséges.

Gyakran ismételt kérdések

1. Milyen ruhában célszerű megjelenni?

Egyszerű, kényelmes ruha viselete ajánlott. A játék során nincsenek mozgásos feladványok, így a sportruházat viselet nem indokolt. A helyiségekben azonban – régi polgári ház jellege miatt – meglehetősen hűvös van, így ajánlott a réteges öltözék vagy pulóver előkészítése.

2. Mi történik akkor, ha bepánikolok?

A termekben nincsenek ijesztő vagy félelemkeltő eszközök, kizárólag az idő folyamatos visszapörgetése jelenti az adrenalinszint fenntartását. Ennek ellenére szívbetegek lehetőség szerint hozzák magukkal az egyébként rendszeresen szedett gyógyszereket. Ha mégis nehezen viselné valaki a bezártságot, természetesen jelzés után azonnal „szabadon bocsájtjuk.” Tovább